Teksten van Han, schrijven online door de tekstschrijver voor Nederland
                                             Teksten van Han, klik hier om naar Linkedin te gaan Teksten van Han, direct bellen 0655-699630

 

Teksten van Han: voor schrijven online heb je de tekstschrijver uit Breda nodig

Voor schrijven online heb je een tekstschrijver nodig die woorden tot leven brengt. Dat kan ik want schrijven vind ik leuk, schrijven is mooi! Het is de kunst om het gevoel op te pikken en een snaar te raken. Dát is voor mij de essentie van communiceren. Met Teksten van Han doe ik dat op een manier die Google leest. Geschikt voor zoekmachine optimalisatie zodat je gevonden wordt in Breda en in de rest van Nederland.

Met schrijven online breng ik berichten over. Dat doe ik voor bedrijven uit Breda en alle andere plaatsen in het land. Het vertalen van zo'n boodschap is de bindende factor in al mijn activiteiten. Want naast Teksten van Han houd ik me bezig met De Kracht van Stilte.nl (klik hier). Je kunt dus zeggen dat ik vertaler ben van boodschappen. Als tekstschrijver of vertaler zorg ik voor al je content:

 

Teksten van Han, klik hier voor contact

Schrijven online: webteksten door Teksten van Han

han Teksten van Han, seo teksten schrijven voor schrijven online

Webteksten schrijven is een vak! Webteksten moeten to the point zijn en in balans met het uiterlijk van de site. Tekstschrijven – en zeker seo teksten schrijven – vergt aandacht. Je moet checken welke zoekwoorden bij jouw activiteiten passen. Daarom zie je vaak dat mensen seo teksten laten schrijven door een website tekstschrijver.

Als seo tekstschrijver bij Teksten van Han zorg ik er natuurlijk voor dat jouw webteksten voldoen aan de voorwaarden voor zoekmachine optimalisatie zodat je overal gevonden wordt. Van Noord-Holland tot aan Limburg en natuurlijk ook in Breda en jouw eigen residentie. Als website tekstschrijver wil ik graag jouw webteksten schrijven!

De tekst die je nu leest is trouwens een seo tekst waarvoor ik de belangrijkste keywords heb geïndiceerd en verwerkt. In deze PDF (klik hier) zie je het verschil tussen mijn oorspronkelijk homepage die lekker kort en krachtig is en die ik dicht bij mijn gevoel schreef en deze seo tekst. Dan begrijp je het verschil.

 

Teksten van Han, klik hier voor contact

Correspondentie of een formele brief door Teksten van Han

Maar er is meer dan schrijven online. Ik kan een betoog schrijven voor je of een beschouwing schrijven. En bij Teksten van Han kun je ook terecht voor het redigeren van een goede zakelijke brief. Een goede brief opstellen is immers een uitdaging!

Als freelance schrijver bij Teksten van Han zorg ik voor brieven met de juiste inhoud én de juiste toon. Na de aankondiging en de inhoud moet je in je correspondentie een goede conclusie schrijven. Als tekstschrijver bij Teksten van Han doe ik dat snel. Je krijgt een voorbeeld zakelijke brief en als het nodig is, pas ik zo’n zakelijke brief voorbeeld nog aan. Maar meestal is de voorbeeldbrief in één keer goed en kan die voorbeeldbrief als formele brief de deur uit. In hard copy óf als zakelijke e-mail. Zit je met je bedrijf in Breda of elders in het land? Zo’n brief opstellen is mijn vak en ik help je er graag mee!

 

Teksten van Han, klik hier voor contact

Een folder of blog, net zoals schrijven online: kort en krachtig

han Teksten van Han, freelance tekstschrijver voor folder maken en blog beginnen

Freelance tekstschrijver gezocht? Als copywriter bij Teksten van Han kan ik natuurlijk ook een folder maken of een blog beginnen. Een flyer ontwerpen lijkt best wel op het schrijven online van webteksten. De content moet kort en krachtig zijn en corresponderen met de opmaak. Eén beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

Een blog maken is erg leuk; je volgt de actualiteit en dat zorgt voor een hogere ranking in de zoekmachine optimalisatie. Precies wat jij wilt! Het is een andere, steeds terugkerende vorm van schrijven online en je kunt daar natuurlijk ook de methodiek van seo teksten schrijven of seo teksten laten schrijven volgen. Het is maar wat je wilt. Je kunt het zelf doen of mij als tekstschrijver bij Teksten van Han vragen om jouw folder of blog te redigeren.

Dus freelance tekstschrijver gezocht? Als tekstschrijver uit Breda help ik je graag met een blog maken of jouw flyer ontwerpen!

 

Teksten van Han, klik hier voor contact

De nieuwsbrief en het persbericht, effectief en weinig kosten

Schrijven online is maar één van mijn producten. Als tekstschrijver bij Teksten van Han schrijf ik alles. Een zakelijke brief voorbeeld, maar ook nieuwsbrieven en persberichten. Een nieuwsbrief moet meteen de aandacht trekken en uitnodigen om verder te lezen. Bovendien moet hij aanzetten tot actie; daarom moet je een goede conclusie schrijven. Mijn persoonlijke stijl als tekstschrijver bij Teksten van Han doet wonderen. Die eigenheid zorgt voor een glimlach én herkenning. Don’t overdo it, maar stuur met regelmaat zo’n nieuwsbrief en jouw relaties worden fans!

Wat schrijf ik als tekstschrijver bij Teksten van Han nog meer? Jouw persbericht bijvoorbeeld. Een beetje ondernemer heeft altijd nieuwe ideeën en brengt die onder de aandacht bij z’n klanten. Maar die kring moet groeien en dus benut je álle kansen. Een persbericht dat triggert, wordt geplaatst. In jouw vakblad of de krant. Op papier of digitaal, het persbericht verdient veel meer aandacht van bedrijven! Het kost niets en is geloofwaardig. Door ze regelmatig te versturen, vergroot je jouw bekendheid. Als tekstschrijver bij Teksten van Han zorg ik voor jouw eigen persbericht. Deze week en volgende maand, telkens weer.

Een goede nieuwsbrief en een goed persbericht hebben dezelfde gemene delers: ze zijn effectief en kosten weinig. Tenminste, als ze goed geschreven zijn. Bij Teksten van Han verdient professioneel tekstschrijven zich snel terug!

 

Teksten van Han, klik hier voor contact

Onder de aandacht: beeldspraak

han Teksten van Han, beeldspraak van De Blauwe Roos.nu

Enfin, als seo tekstschrijver zeg ík het graag met woorden, maar mijn echtgenote Christianne staat daar anders in: onder het motto dat één beeld meer zegt dan duizend woorden, maakt zíj keramiek.

En ze exposeert. Én verkoopt in Breda (en de rest van Nederland). Én ik vind het leuk om haar werk te promoten!

Bij Christianne geen voorbeeld zakelijke brief of blog, maar beeldspraak dus. Meer info vind je op haar website De Blauwe Roos.nu (nu dus, klik hier).

 

Teksten van Han, klik hier voor contact

Teksten van Han, bel of mail me even

Wil je een betoog schrijven of een beschouwing schrijven? Gaat het over webteksten of zit je met een zakelijke brief die de deur uitmoet? Wil je een folder maken of een blog beginnen? Als freelance schrijver zorg ik met Teksten van Han voor frisse en doordachte teksten. Net als bij je nieuwsbrief of een persbericht verdien je de kosten supersnel terug.

Wil je meer over me weten en zien wat ik eerder heb geschreven, kijk dan in het menu. Daar staat ook wat het kost. Wil jij ook direct resultaat? Bel me dan of mail me via de contactpagina. Als dé copywriter uit Breda ben ik je graag, persoonlijk van dienst.

 

Teksten van Han, Han Terneldeli - vertaler van boodschappen
Teksten van Han, klik hier voor mijn nieuwsbrieven!