Teksten van Han, klik hier om naar Linkedin te gaan Teksten van Han, direct bellen 0655-699630

 

Referenties

Het is natuurlijk een beetje dom van me, maar niet alles staat hier vermeld. Ik ben lekker druk en moet me er bij tijd en wijlen toe zetten om deze pagina weer eens bij te werken. Een sluitpost noemen ze dat (hoe menselijk).

In ieder geval krijg je hier een indruk van mijn aanpak. Ook mijn nieuwsbrieven (klik hier) geven je een idee. Natuurlijk zit er auteursrecht op mijn schrijfwerk, maar misschien kan ik jou van dienst zijn met andere, frisse en doordachte teksten?

Teksten van Han, klik hier voor contact Teksten van Han, klik hier voor contact

 

    Automotive Management. Vakblad in de autobranche: interview met Derk de Haas van Indumij, dealer van Renault, Dacia, Nissan en Kia in West Brabant en Zuid Holland.
    Automotive Management. Vakblad in de autobranche: interview met Maurice Nooteboom van Tyrenet Nooteboom, een grote wholesaler en retailer in autobanden.
Teksten van Han     Internationale leverancier van gras voor gazons, golfbanen en sportvelden. Werkt aan doordacht bodembeheer zónder chemische middelen en mét ecologisch verantwoorde technieken. Websiteteksten.
    Automotive Management. Vakblad in de autobranche: interview met Ferry Rasenberg, internationaal occasionhandelaar voor de Beerensgroep in Antwerpen.
    Automotive Management. Vakblad in de autobranche: interview met Jacques van Gorp en Arjan van der Kooij van Orange Motors. Opeldealer van groot Rotterdam en het Westland.
    Détacheerder van Poolse uitzenkrachten uit Baarn die met overtuigende brieven zijn zaakjes regelt. Correspondentie. 
    Landelijke vereniging van winkeliers in kurkvloeren die een verrassend produkt verkopen (klik hier). Duurzaam en ecologisch verantwoord omdat er geen bomen worden gekapt. Websiteteksten.
    HeeldeTijd van Roselie Prinssen uit Galder bij Breda (klik hier). Intuïtief GZ-psychologe die met haar eigen methode "Heel de Tijd" vrouwen bij hun essentie brengt. Websiteteksten.
    Techado (klik hier). Specialist in duurzame prefab dakkapellen uit Elst in Gelderland die veiligheid hoog in het vaandel heeft. Websiteteksten.
    Inboedels. Opkoper van inboedels uit Zoetermeer die zijn afspraken strikt nakomt en de betere buurten in Den Haag verovert. Brochureteksten.
    Total Office Concepts (klik hier). Nuchtere Noord-Hollandse kantoor- en projectinrichter die softe assets zoals biodynamische ledverlichting en etherische geuren omzet in klinkende munt. Websiteteksten.
     
    Automotive Management. Vakblad in de autobranche: interview met Mark Toonen, CEO van Motorhuis. Met 19 vestigingen dealer van Opel, Citroën en Fiat in het westen van het land.
    Nextpertise. Een topbedrijf in breedbandverbindingen met de thuisbasis in Alpen a/d Rijn. Onder andere een nieuwsbrief voor haar vendors over de B2B procedures. Ik schrijf regelmatig voor Nexpertise.
    Ronald Gerdingh (klik hier). Fysiotherapeut op holistische basis uit Breda. Websiteteksten.
    Automotive Management. Vakblad in de autobranche: interview met Henk Visscher, DGA van Visscher Autogroep. Met 5 vestigingen dealer van Peugeot, Citroën, Fiat en Hyundai in het rivierenland tussen Gorinchem en Tiel.
    Drukkerij van Esch. Doortastend familiebedrijf uit Waardenburg dat investeert in een ouderwetse drukpers die niemand meer heeft. Nieuwsbrief aan collega drukkers over de tijd van romantiek en de geur van inkt.
    De Zeven Valleien Onroerend Goed (klik hier). Makelaar uit Deventer die vakantiehuizen, boerderijen en kastelen in Frankrijk verkoopt. Websiteteksten.
    Automotive Management. Vakblad in de autobranche: interview met Erik Meems, DGA van Century Autogroep. Met 17 vestigingen dealer van Volkswagen, Audi Seat en Skoda in de provincies Groningen en Drenthe.
    Schoon Makelaardij (klik hier). Makelaar die doorpakt in Assen en omstreken. Websiteteksten.
    Rusch Mineralen (klik hier). Groothandel in mineralen en edelstenen uit Wanneperveen (boven Zwolle). Websiteteksten.
    Automotive Management. Vakblad in de autobranche: interview met Fred Collé, DGA Wellcoll Autoschade. Met 6 vestigingen de grootste schadehersteller en mobiliteitspartner van Limburg.
    Agnes Tomesen Makelaardij (klik hier). Makelaar in Etten-Leur die zich onderscheid van de snelle jongens. Brochuretekst. Ik schrijf regelmatig voor Agnes Tomesen Makelaardij.
      Eigenwijze venture capitalist uit België. Acquisitiebrief ten behoeve van de aankoop van bedrijven.
    40PlusRelatie (klik hier). Landelijk werkend relatiebemiddelsingsbureau uit Zoetermeer dat niet van links naar rechts swipet. Teksten voor blogs en nieuwsbrieven. Ik schrijf regelmatig voor 40 PlusRelatie.
    Automotive Management. Vakblad in de autobranche: interview met Jeroen Gelok en Lennerd van Oeveren, eigenaren van Automotions. Met 21 vestigingen dealer van Opel, Ford, Mercedes, Peugeot en Volvo in West-Brabant en Zeeland (2017).
     
Teksten van Han, interviews in Automotive Management
Teksten van Han, interviews voor Automotive Management.
    I Witness (klik hier). Amsterdamse leverancier van bodycams voor gezagsdragers en hulpverleners. Brochureteksten.
    40PlusRelatie (klik hier). Landelijk werkend relatiebemiddelsingsbureau uit Zoetermeer dat niet van links naar rechts swipet. Teksten voor blogs en nieuwsbrieven. Ik schrijf regelmatig voor 40 PlusRelatie.
    Interim-MKB (klik hier). Reorganisatie- en coachingsbureau  uit Harderwijk voor MKB-ers in nood. Websiteteksten.
    Automotive Management. Vakblad in de autobranche: interview met Pieter Ursem. DGA van Autobedrijf Peter Ursem. Met 6 vestigingen dealer van Mitsubishi, Nissan en Hyundai in de kop van Noord-Holland.
    Autozenter (klik hier). Universeel garagebedrijf uit Schagen met een knipoog naar Renault. Websiteteksten.
    Peter Eijssen Connect voor Ebike4all (klik hier). Producent van elektrische fietsen. Brochureteksten. Ik schrijf regelmatig voor Ebike-4all.
    Automotive Management. Vakblad in de autobranche: interview met Marc Koenders. DGA van Van Tilburg-Bastianen Groep. Met 3 vestigingen dealer van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda in West-Brabant en met 18 vestigingen dealer van DAF-Trucks in Nederland en Polen.
    Telexis (klik hier). Rijswijkse leverancier van online ticketing en contactloos betalen in Nederland en Dubai. Brochureteksten.
    Opel GT Parts (klik hier). Leverancier van oldtimer Opels GT en hun onderdelen uit Zelhem in de Achterhoek. Brochureteksten.
    Cummunis (klik hier). Opleiding voor stervensbegeleiding uit Vught (bij 's-Hertogenbosch). Websiteteksten.
    Agnes Tomesen Makelaardij (klik hier): websiteteksten, standaard correspondentie en beschrijving van de woningen in verkoop. Ik schrijf regelmatig voor Agnes Tomesen Makelaardij.
      Topman in bedrijfsleven en semi-overheid: profielschets en curriculum vitae.
    Geerlig Financieel Advies uit Zwolle: Brochureteksten.
    Edge-Solutions. Opleiding en training in persoonlijke beveiliging uit Breda. Brochureteksten.
    Wittebrug Lease, autoleasemaatschappij uit Den Haag. Correspondentieteksten. Ik schrijf regelmatig voor Wittebrug Lease.
       Teunis van Nes. Leverancier en reparateur van radiateuren uit Kloetinge Zeeuws-Vlaanderen. Advertentieteksten.
    Dancelite Light & Sound Support (klik hier). Organisator van dancefestivals uit Rosmalen. Websiteteksten.
    Het laatste gesprek.nl (klik hier). Eigen website over stervensbegeleiding in de omgeving van Breda. Websiteteksten (2016).
    De Kracht van Stilte.nl (klik hier), Meditation in Silence.com en Ruf der Stille.de. Eigen websites over mediumschap. Websiteteksten en blogs (2015).
    Autobelangen uit Zeist (waaronder Bijtelling Youngtimer.nl en Vrijstelling Oldtimer.nl): teksten ten behoeve lobbywerk in de Eerste en Tweede Kamer, websiteteksten en stapels e-mailnieuwsbrieven (2010 - 2015).
     
Teksten van Han, nieuwsbrieven en correspondentie t.b.v. lobbywerk
Teksten van Han, nieuwsbrieven en correspondentie t.b.v. lobbywerk.
    Aaben Youngtimers (klik hier) en Youngsterpolis (klik hier), in Breda en Vught: héél veel commerciële teksten, websiteteksten en nieuwsbrieven (2006 - 2015).
    Van Tilburg Bastianen Groep uit Breda: zakelijke en commerciële teksten. Het schrijven van strategische plannen (2004-2006).
    Aaben & Kleynveld, bureau voor interimmanagement uit Breda: zakelijke correspondentie, businessplannen en commerciële teksten voor  ondermeer Ibim, Kroymans, Nimox, Lathouwers en Pon (1999 - 2004).
    Lathouwers Groep uit Den Bosch: zakelijke teksten (1993 - 1999).
    Vriens Holding uit Breda: eveneens zakelijke teksten (correspondentie en verslagen) voor moeder- en dochterbedrijven (1986 - 1993).

 

Teksten van Han, klik hier voor contact Teksten van Han, klik hier voor contact

Wil je meer weten, bel me dan of mail me even via de contactpagina. Ik help je graag verder!

 

Teksten van Han, Han Terneldeli - vertaler van boodschappen
Teksten van Han, klik hier voor mijn nieuwsbrieven!

 

 

 

Teksten van Han is het tekstbureau van Han Terneldeli uit Breda, voor wervende teksten reclame uitingen of  slagzinnen. Blog Auto en Politiek en bedrijfsreportage. Tekstschrijver redacteur speech copyright redigeren, interview en copy. Nieuwsbrief column blog copywriter brochure dus folder; jaarverslag schrijven typen of schrijfster. Wij publiceren documentatie schrijver reclamefolder. Artikel ik publicatie weekblad en tijdschrift of magazine. In het dagblad nemen abonnement tekstverwerken. In het maandblad voordracht of rouwbrief waarna abonnee pennen en periodiek tekstverwerker. Door bidprentje een inhoudsopgave na taalvaardig onder de rouwtekst. Ik hield een lezing met voorwoord, taal tussen het rondetafelgesprek liet ik vertalen. Taalkundig gezien de inhoud reportage, verslag van de vulpen. Het rapport verslaan een tekstbestand onder de rubriek met woorden; derhalve tarieven in  ’s-Hertogenbosch. Rapportage door pen in het journaal  schrijfstijl pennenlikker van het woord. Ik heb er zin in door alinea van de Nederlandse vereniging van journalisten. Paragraaf, zinnen en het wordbestand zijn document van nvj en de tekstschrijvers plus een journalist. De krant, courant en journalistiek in de digitale media voor een website met nuttige teksten. Search engine optimization als seo tekstschrijver, geschreven pers, tekstschrijven en copywriting. Mobiele teksten in Tilburg, Eindhoven door de schrijfdocent uit Den Bosch. Hij was uitgever in Oosterhout en Etten-Leur, nabij Roosendaal en Bergen op Zoom  in Noord Brabant. Tekstnet is een beroepsverenigingvantekstschrijvers met mailings in West Brabant door middel van een briefing van de schrijftrainer of corrector. Hij maakt tekstproducties in midden- en zuid Nederland op social media als online marketeer. Schrijf een white paper met corporate webteksten en nieuwsartikelen zonder metatags in productteksten. Die koop je in webshops van de hoofdredactie met cases en referentieverhalen, een e-mailing kan ook. Of whitepaper en redactioneel artikel van de webredactie ondanks commerciële teksten en een handleiding. Ofwel gebruiksaanwijzing door de persvoorlichter met creativiteit van de reclameschrijver die de eindredactie voerde. Zo kwamen unieke teksten van de speech writer die taalspecialist is met schriftelijke vaardigheden voor de deadline.  Werk met auteursrecht dat creatief van de zzp tekstschrijver met correcte spelling en wel zonder spelfouten is. De recensie over de storytelling met een goede verhaallijn door de freelance, manuscript communicatiemedewerker werd geschreven door de woordvoerder. Dat zorgde voor een google-ranking op de landingspagina zonder adwords, maar wel met een verrassende tekst. We doen aan linkbuilding voor een hoge pagerank door de auteur die woordkunstenaar is in de flyer. Ranking en rake teksten van de uitgeverij over content marketing met overtuigende tekst en werkwoordspelling zorgen voor een vlotte schrijfstijl met heldere teksten. Short-copy en zinnige teksten over meta-tags van eigenzinnige teksten. Best wel meta-description en waardevolle content m.b.t. SEO-teksten en webcontent. Het zijn in ieder geval onderscheidende teksten!